fbpx

Hyttetomt

Vi bygger på tomten din!

DESTINASJONER

AKTUELLE OMRÅDER

Vårt firma ligger svært sentralt til flere kjente, store destinasjoner og kan levere til Gaustablikk, Hovden, Røldal, Tuddal, Voss, Hallingdal osv..

vågslid/ haukelifjell

Arbuneset er et tilbaketrukket hyttefelt med byggeklare høystandard tomter. Nedenfor finner dere prospekt og mer informasjon om dette.

egen tomt

Har dere allerede skaffet deg tomt så bygger vi også på kundens tomt i store deler av østlandet.

rauland

Vi har kontakt med grunneiere på Rauland som har hyttetomter. Vi blir gjerne med på befaring.

Hvor er drømmestedet ditt?

RAULAND - GAUSTABLIKK - HOVDEN - HAUKELI - RØLDAL - TUDDAL - HALLINGDAL - HAFJELL - NOREFJELL - BLEFJELL - SJUSJØEN - GAUSTA - VÅGSLID - GEILO - ÅL ?

Vi leverer råbygg, byggesett eller nøkkelferdig de fleste steder i landet!

NÅR DERE SKAL FINNE DRØMMESTEDET

Vårt firma ligger svært sentralt til flere kjente, store destinasjoner og kan levere til blant annet Gaustablikk, Hovden, Røldal, Tuddal, Voss, Hallingdal og områdene rundt.

Det å la seg inspirere av landskapet og designe hyttene deretter, er en viktig del av hvordan vi arbeider for å få vellykkede prosjekter. Ingen tomter er like, alle er ulike. Hytte tilpasses så lang det er mulig de naturlige forutsetningene som ligger på hver enkelt tomt. Det å integrere bygg i landskapet uten å gjøre for stor inngripen er viktig for et vellykket og helhetlig sluttresultat. 

 

Mer om hyttefelt Arbuneset i Vågslid

HYTTEFELT I VÅGSLID, HAUKELI

Vi har flotte tomter i snøsikre Vågslid til salg. For deg som er kjent i områdene her oppe så ligger hyttetomtene innerst på Arbuneset i Vågslid/ Haukelifjell. Området er en perle sommer som vinter og er kjent for å være en av de mest snøsikre destinasjonene å bygge hytte. Alt ligger til rette for varierte friluftsaktiviteter i nydelig høyfjell terreng. Nedenfor finner dere link og informasjon om tomtene, priser, regulering og info om området rundt tomtene. 

Kun 4 av 13 tomter igjen! Ta kontakt for informasjon eller visning.

EN FILM FRA HYTTETOMTER I VÅGSLID

Her kan dere se en liten dronefilm fra hyttefeltet i Vågslid som vi setter opp hytter. Naturskjønne tomter midt på fjellet med umiddelbar nærhet til naturen.

FOTAVTRYKK I LANDSKAPET

Her kan dere se en liten film om hvordan vår filosofi er med tanke på hvordan vi bruker landskapet til å forme våre prosjekt og sette minst mulig fotavtrykk.

Ring oss

Vi er tilgjengelige på telefon
mandag - fredag kl 08.00-16.30

Kontakt oss

Send oss gjerne en e- post med
og vi svarer deg!

Besøk oss

Vårt kontor og produksjon er
i Haukeli, Telemark

Industrivegen 1 3895 Edland