fbpx

Tomt i Vågslid?

Nå kun 2 av 13 tomter igjen!

Oversikt over tomtene

Tomt 62

G.nr. 99/ B.nr. 955 – 1016 m² – 812 m.o.h – kr 1 190 000 + omkostn.

Flott tomt med fantastisk utsikt og badeplass. Skiløypa går forbi nede på isen. Tomten vender seg mot sør og har gode solforhold.
Kontakt oss for visning og info direkte på tlf 90 91 19 33.

Tomt 70

G.nr. 99/ B.nr. 962 – 1002 m² – 841 m.o.h – Kr 1 390 000 + omkostn.

Utsikt mot de flotte fjellene i vest og mot vann og skiløyper sørover. I plankartet vil du se at tomtene merket blå, men er omregulert til gult, mao betyr det at tomten kan benyttes som fritidsbolig, uten utleie. Kontakt oss for visning og info direkte på tlf 90 91 19 33.

SOLGT!

Tomt 58

G.nr. 99/ B.nr. 960 – 994 m² – 812 m.o.h – Kr 1 300 000 + omkostn.

Flott tomt med utsikt til friskt fjellvann og fiskevak. Vinterstid går skiløypa forbi nede på isen. Tomten vender seg mot sør og har gode solforhold og ligger ved en endeveg.

SOLGT!

Tomt 66

G.nr. 99/ B.nr. 961 – 911 m² – 911 m.o.h – Kr 1 290 000 + omkostn.

Denne tomten har panoramautsikt og har flott utsikt mot sør og vest. I plankartet vil du se at tomtene merket blå, men er omregulert til gult, mao betyr det at tomten kan benyttes som fritidsbolig, uten utleie. Kontakt oss for visning og info direkte på tlf 90 91 19 33.

Plankart hvor ledige tomter er uthevet

Litt om Hyttefelt Arbuneset i Vågslid

Vågslid på Haukelifjell er en perle sommer som vinter og er kjent for å være en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge. Her ligger alt til rette for varierte friluftsaktiviteter i nydelig høyfjell terreng. Skiløyper og turløyper i umiddelbar nærhet, noen kilometer unna ligger Haukelifjell skisenter. Hyttefeltet heter Arbuneset og ligger tilbaketrukket innerst i Arbuneset hyttefelt. Tomtene ligger c fra ca 810 moh og i ulike høyder. Tomtene er byggeklare med infrastruktur klart frem til tomtegrensa. Terrenget gjør at tomtene er lune, solfylte og lett tilgjengelige.

Adkomst fra Haugesund: Følg E134 mot Oslo over Haukelifjell. Ved avkjøring Haukelifjell skisenter, fortsett videre ca 800 m, ta av til høyre ved Arbuvollen Fjellbutikk. Til høyre for butikken er det en bom, ring oss så åpner vi bommen pr telefon. Følg vegen 1,5 km og du er her.

Ved adkomst fra Oslo: Følg E134 mot Haugesund. Ved avkjørselen til Vågslidtun hotell, forsett videre 3,8 km, ta av til venstre for Arbuvollen Fjellbutikk. Til høyre for butikken er det bom, ring oss så åpner vi bommen pr telefon. Følg vegen 1,5 km og du er fremme.

Vi åpner bommen pr telefon for alle som vil se nærmere på tomtene. Vår megler i Meglerhuset Rele som tar deg med på visning om ønskelig!

 

Bildegalleri

Previous slide
Next slide

En trygg og trivelig byggeprosess

Utbyggingen på Arbuneset i Vågslid består av totalt 13 tomter, og pr juli 2022 kun er 4 tomter igjen. Haukeli hytter og hus har byggeklausul på tomtene og bygger din drømmehytte her etter dine ønsker og behov. Vi er en lokal tømrerbedrift med møte- og produksjonslokaler nede i bygda Haukeli. Vi har lang erfaring med å bygge hytter på fjellet og skal sørge for at tomtekjøpere blir loset trygt igjennom en trygg og trivelig byggeprosess. Ingen prosjekt er for stort for oss og vi tar fatt på hvert prosjekt med glede og entusiasme sammen med deg! 


Trykk på bildet under for å se prospektet:

Se film fra Arbuneset vinterstid

EN FILM FRA HYTTETOMTER I VÅGSLID

Her kan dere se en liten dronefilm fra hyttefeltet i Vågslid som vi setter opp hytter. Naturskjønne tomter midt på fjellet med umiddelbar nærhet til naturen.

Ring oss

Vi er tilgjengelige på telefon
mandag - fredag kl 08.00-16.30

Kontakt oss

Send oss gjerne en e- post med
og vi svarer deg!

Besøk oss

Vårt kontor og produksjon er
i Haukeli, Telemark

Industrivegen 1 3895 Edland