Laft/Stavlaft

Vi er en av Norges ledende byggmestere innenfor laft. All produksjon er norsk og vi har lang erfaring og høy kompetanse. Lafteknuten er den viktigste delen når vi snakker om laft som konstruksjonsmetode. Stokkene krysslegges så de ligger i samme nivå i to parallelle vegger, mens stokkene i de to mellomliggende veggene ligger en halvstokkhøyde høyere. Vi ønsker på en moderne, men respektfull måte å ivareta en tradisjonsrik byggemetode.

Massivtre

Vi er en av få leverandører i Norge som bearbeider masivtreelement. Hus og hytter med dette som byggemetode blir stadig mer populært. Dette er neste generasjons trebygg og har hatt en massiv vekst.

Arkitekter og ingeniører verden over er i ferd med å oppdage at massivtreelementer er svært godt egnet for moderne trekonstruksjoner. Det har mange av trevirkets gode egenskaper: høy styrke i forhold til vekt, god isolasjonsevne, miljøvennlig og gir stor fleksibilitet.

Interiør

Her har vi samlet noen bilder for inspirasjon. Du vil finne bilder av bygg i både laft, stavlaft, grindverk og med massivtreelement. Det er også ulike farger på vegger og tak. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om det er noe du vil ha mer informasjon om.

Diverse

Her har vi samlet ulike bilder for inspirasjon og for å vise hvordan vi jobber med våre produkter. Mange bilder er fra byggeplass, men du finner også detaljbilder av materialene og teknikkene våre. Vi tar gjerne en prat med deg om det er noe du lurer på.