fbpx

Er du tømrer, TRE gründer, entreprenør, utbygger eller arkitekt?

Vi tilbyr tjenester til proffmarkedet og vi har levert flere ulike prosjekt til proffkunder i hele Norge. For å nevne noe er det råbygg i massivtreelement, grove limtrebjelker og store trapper i massivtre. Med topp moderne maskinpark og god kapasitet kan vi tilby proff oppfølging, tegning og programmering, produksjon og leveranse til avtalt tid.

La oss hjelpe deg et stykke på veg i din totalleveranse

Nedenfor finner dere en presentasjon av noe av det vi kan tilby deg og ditt firma. I tillegg til byggmestere og firma med totalt entrepriser, kontakter gründere med spennende bærekraftsprosjekt i tre oss, arkitekter, tomteutvikler og landskapsarkitekter. 

Vi får massivtreelement fra Splitkon som vi bearbeider etter CAD-tegninger.  Vi kan også programmere ditt firma sine CAD filer så det passer inn i vårt system.

 

Vi har flere referanseprosjekt å vise til og har blant annet levert en stor driftsbygning for fjøs og restaurant i grindverk og massivtreelement, store trapper for flerbrukshus, grove limbrebjelker, utestue, anneks, massivtrehytter og møbler i massivtre. Vi bruker deres tegnefiler eller vi kan CAD- tegner prosjektet deres.

 

Previous
Next

Bearbeiding av massivtre element (CLT)

Massivtre i bygg er et bærekraftig alternativ som nå blir mye brukt i forbindelse med
Er du interessert i å høre mer om hva vi kan tilby innenfor bearbeiding av massivtreelement? Vi gir deg råd og veiledning.
Previous
Next

Deler til ulike byggkonstruksjoner

Grove limtrebjelker til store konstruksjoner, møbler og innredning til store trapper i massivtre for flerbruksbygg, utfordrende arkitektløsninger i konstruksjon,
Previous
Next

Laft, stavlaft og grindverk

Innenfor laft kan vi levere i både 6" og 8" natur- eller lamelltømmer. Vi har lang erfaring innenfor dette faget og har i en årrekke levert råbygg til små og store laftefirma, utbyggere og gjennom arkitektkontor og til selvbyggere. Vi følger Norsk Laft sin bransjenorm og leverer til avtalt tid.

HÅNDPLUKKA FAGFOLK

Vi hadde ikke klart oss uten gode lagspillere! Kyndige, håndplukka fagarbeidere gjør sitt ytterste hver dag for at våre kunder skal få prosjektet de har drømt om og bestilt. Yrkesstolte og lidenskapelig opptatt av å levere hver dag og med evne og lyst til å ta fatt på nye utfordringer for læring og vekst.

Arbeidet vårt kvalitetssikres gjennom eget internkontroll system og bransjenormen til Norsk Laft. Vi følger alle norske standarder og lover, og har gode HMS rutiner for sikkert og trygt arbeid. Kunden mottar etter ferdigbefaring og overtakelse en digital FDV. 


Ring oss

Vi er tilgjengelige på telefon
mandag - fredag kl 08.00-16.30

Telefon 350 70 166

Kontakt oss

Send oss gjerne en e- post med
og vi svarer deg!

Besøk oss

Vårt kontor og produksjon er
i Haukeli, Telemark

Industrivegen 1 3895 Edland