fbpx

Er du tømrer, TRE gründer, entreprenør, utbygger eller arkitekt?

Vi tilbyr tjenester til proffmarkedet og vi har levert flere ulike prosjekt til proffkunder i hele Norge. For å nevne noe er det råbygg i massivtreelement, grove limtrebjelker og store trapper i massivtre. Med topp moderne maskinpark og god kapasitet kan vi tilby proff oppfølging, tegning og programmering (CAD- tegning), produksjon og leveranse til avtalt tid.

La oss hjelpe deg med din totalleveranse

Vi leverer råbygg eller delleveranser til proffkunder som er interessert i en samarbeidspartner innenfor produksjon av råbygg i massivtre, laft, stavlaft og bindingsverk/ pre- kutt. På denne siden finner du en presentasjon av noe av det vi kan tilby deg og ditt firma.

Vi kan tilby kvalitetsprodukt til byggmestere og del- leveranser til entreprenørfirma med total entrepriser, gründere med spennende prosjekt/ konsept i tre, arkitekter, tomteutvikler og landskapsarkitekter osv.

Vi får massivtreelement fra Splitkon som vi bearbeider. Vi kan tegne og programmere ditt prosjekt. Vi har flere referanseprosjekt å vise til og har blant annet levert en stor driftsbygning som skal fungerer som fjøs og restaurant med kjøkken i grindverk og massivtre element fra Splitkon. Store trapper for flerbrukshus/ idrettshall. Grove limtrebjelker/ dragere, utestue, anneks, hytter og hus i massivtre, samt møbler. 

Ta kontakt for å høre om mulighetene!

 

 

Previous
Next

Bearbeiding av massivtre element (CLT)

Massivtre i bygg er et bærekraftig alternativ som nå blir mye brukt i forbindelse med
Er du interessert i å høre mer om hva vi kan tilby innenfor bearbeiding av massivtreelement? Vi gir deg råd og veiledning.
Previous
Next

Deler til ulike byggkonstruksjoner

Grove limtrebjelker til større bygg og konstruksjoner, møbler og innredning til bygg og parker. Trapper i massivtre for flerbruksbygg, spesialtilpassede byggetrapper, utfordrende arkitektløsninger i konstruksjon, innkledning av jerndragere etc.
Previous
Next

Laft, stavlaft og grindverk

Vi leverer råbygg i laft og stavlaft 8" natur- og lamelltømmer. Vi har lang erfaring innenfor aget og har en årrekke levert råbygg til små og store laftefirma, utbyggere og gjennom arkitektkontor og til selvbyggere.

Vi kan bli din lagspiller!

Vi hadde ikke klart oss uten gode lagspillere! Kyndige, håndplukka fagarbeidere gjør sitt ytterste hver dag for at våre kunder skal få prosjektet de har drømt om og bestilt. Yrkesstolte og lidenskapelig opptatt av å levere hver dag og med evne og lyst til å ta fatt på nye utfordringer for læring og vekst.

Arbeidet vårt kvalitetssikres gjennom eget internkontroll system og bransjenormen til Norsk Laft. Vi følger alle norske standarder og lover, og har gode HMS rutiner for sikkert og trygt arbeid. 

Din samarbeidspartner i proffmarkedet!

Haukeli hytter og hus har lang erfaring i byggebransjen. I flere tiår har vi levert håndlaft til sluttkunde. Nå har vi rigget bedriften og ekspandert med en produksjonslinje som kan produsere og levere også til proffmarkedet. 

Ønsker du å effektivisere eller har du behov for noen som kan bidra på deler av ditt prosjekt? Vi kan levere råbygg, delkonstruksjoner, bærekonstruksjoner osv i laft, stavlaft, massivtre element (CLT- element), samt prekutt / bindingsverk. Vi kan CAD- tegne og programmere ditt prosjekt, eller du kan overføre dine egne filer.

Vi tar gjerne en uformell prat på telefon eller Teams for å se nærmere på hva vi kan tilby!

Ring oss

Vi er tilgjengelige på telefon
mandag - fredag kl 08.00-16.30

Telefon 350 70 166

Kontakt oss

Send oss gjerne en e- post med
og vi svarer deg!

Besøk oss

Vårt kontor og produksjon er
i Haukeli, Telemark

Industrivegen 1 3895 Edland