fbpx

Fantastiske tomer Arbuneset i Vågslid

Haukeli hytter og hus har nå 13 flotte tomter til salgs på Arbuneset i Vågslid, nærmere bestemt på Haukelifjell. For deg som er kjent i områdene her oppe så ligger hyttetomtene innerst på Arbuneset. Området er en perle sommer som vinter og er kjent for å være en av de mest snøsikre destinasjonene å bygge hytte. Alt ligger tilrette for varierte friluftsaktiviteter i nydelig høyfjell terreng. Nedenfor finner dere informasjon om tomtene, priser, regulering og info om området rundt tomtene. Ta kontakt for informasjon eller en uforpliktende visning.

Tomtene

Tomtene ligger på Vågslid i Vinje kommune, ca 810 moh. Vågslid ligger på Haukelifjell rett ved inngangen til Hardangervidda. Hyttefeltet ligger tilbaketrukket i høyfjellsterreng med fantastisk utsikt. Tomtene er plassert i ulike høyder og ligger vakkert til i et attraktivt område. Alle tomtene har god utsikt, nærliggende aktiviteter, gode solforhold og ligger i et snøsikkert område. Infrastruktur frem til tomtegrensa. Det er totalt 13 tomter med areal på ca 1 mål og priser fra kr 1 190 000.

 

Plankart og reguleringsplan

Det er tomtnr. 58- 62, 66- 67 og 69- 74 som tilhører den nye utbyggingen. Nedenfor finner dere relevante linker Vinje kommune sine sider for å se planomtale og reguleringsplan i sin helhet.

OBS!!!!!! legg inn vedlegg

 

Hytte på tomtene

På tomtene kan dere velge hvilken modell Haukeli hytter og hus skal bygge for dere. Vi har mange modeller å velge i eller du kan starte på tegnebrettet å lage din egen modell. Vi kommer også om kort tid til å lansere fire ferdige prospekt på tomtene nede ved vannet. Dette blir hytter med gjennomgående høy kvalitet og med god plass og fantastisk beliggenhet. Kontakt oss hvis det er interesse for å høre mer om de prosjektene som skal bli solgt på prospekt.

Haukeli hytter og hus har byggeklausul på tomtene. Dette innebærer at HHH bygger hytte på tomta. Du kan velge nøkkelferdig løsning, eller med minimum tett bygg utvendig. Ta dere tid til å se litt på nettsiden vår for å gjøre dere kjent med firmaet vårt, hva som kan tilbys og hvordan vi arbeider. Mulighetene er mange. Ta deg tid til å se videosnutten nedenfor, her forteller Darrud og Apeland hvordan vi jobber for å få til et helhetlig prosjekt!

Tegninger

 

Nedenfor har vi lagt ut tre forslag til modeller som kan passe på tomtene, Fossen, Seten og Neset. Dere kan sveipe/ trykke på pilene på tegningene for å se planløsning mm. Det vil også være mulig å få designet sin helt egne unike hytte dersom dere ønsker det.

Plassering av hytte på tomta

Nedenfor finner du en liten videosnutt hvor vår tegner Arnt Darrud og daglig leder Knut Tore Apeland forteller hva de ser etter når bygningen skal plasseres på tomta.

Rekreasjon, fritid og aktiviteter

 

Sommer og høst har du umiddelbar tilgang til flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, samt jakt og fiske. I tillegg er området rikt på bær. Arbuvatn ligger som nærmeste nabo til hyttefeltet. Det er til sammen ca. 65 fiskevann i området, så enhver ivrig sportsfisker kan boltre seg her. Alle på samme fiskekort. Det finnes utallige turmuligheter med mange naturopplevelser. Turstiene er mange om du velger å gå fra hytteveggen, eller kjøre et lite stykke til f.eks. Prestegard eller Haukeliseter. Fra Prestegard og innover mot Havradalen er det godt egnet for terrengsykkel. Kano og kajakkutleie finner du også i området, om du ikke har egen.

Vinter og vår på Haukelifjell er et vakkert vintereventyr. Det er skikkelig vinter med masse snø. Snøforholdene er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Det betyr en lang skisesong, som kan benyttes til langrenn, slalom, aking og leik. Vågslid/Haukelifjell kan friste med 65 km oppkjørte langrennsløyper, i høyfjellslandskap og i skogsterreng. Lysløype-trasèen som går fra Skisenteret til Botn er 7.5 km og er i drift hele vinteren. For å teste formen eller bare kose seg med løyper i verdensklasse, bør du sette av 14. april til Haukelirennet. Turrenn på 32 km som går i friteknikk. Det finnes også flere kvistede løyper om du ønsker enda mer fjellopplevelse. Vil du prøve frikjøring finnes det flotte toppturer. Haukelifjell Skisenteret har normalt åpent fra  midten av november og fram til første helgen i mai. Skianlegget kan tilby 16 nedfarter og 6 skitrekk. I tillegg et barneområde med barnebånd og en terrengpark. Med andre ord, en av de mest snørike skidestinasjonene i Norge.

For å se salgsannonsen som er publisert på Finn.no. Klikk på lenken 13 hyttetomter Vågslid

Inspirert til å starte planlegging av ditt eget prosjekt?