Hyttetomter i Vågslid, Haukelifjell

Hyttetomter i Vågslid, Haukelifjell

Hyttetomter på høyfjellet, i et av landets mest snøsikre områder

Ikke gå glipp av denne muligheten og la en bit av Haukelifjell bli din! 5 tomter er allerede solgt og utbyggingen er i gang. Dette er tilbaketrukne, flotte tomter som ligger på Arbuneset i Vågslid, 810 moh. For deg som er kjent i områdene her oppe så ligger hyttetomtene innerst på Arbuneset, forbi Hydrofeltet. Området og Vågslid er en perle sommer som vinter og er kjent for å være en av de mest snøsikre destinasjonene å bygge hytte. Alt ligger til rette for varierte friluftsaktiviteter i nydelig høyfjell terreng. Nedenfor finner dere informasjon om tomtene, priser, regulering og info om området rundt tomtene.

Alle tomtene har god utsikt, nærliggende aktiviteter, gode solforhold og ligger i et snøsikkert område. Infrastruktur frem til tomtegrensa. Det er totalt 13 tomter med areal på ca 1 mål og priser fra kr 1 190 000.

Plankart og reguleringsplan

Det er tomtnr. 58- 62, 66- 67 og 69- 74 som tilhører den nye utbyggingen. Nedenfor finner dere relevante linker Vinje kommune sine sider for å se planomtale og reguleringsplan i sin helhet.

Beliggenhet

Tilbaketrukne hyttetomter i et trivelig etablert og koselig hyttefelt. God avstand mellom hyttene, fin utsikt og umiddelbar nærhet til stier og skiløyper. Fin utsikt, snøsikkert og fiskevann rett ved.

Vågslid på Haukelifjell har vært en populær destinasjon i en årrekke og er en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge. Ring oss for mer informasjon dersom dere er på søk etter tomt og hytte på fjellet. Vi gir dere en uforpliktende visning dersom dere vil se nærmere på området og tomtene.

Eiendommen ligger på Arbuneset i Vågslid, Vinje kommune ca. 810 moh. Vågslid, Haukelifjell – ved inngangen til Hardangervidda.

Tomtene er plassert i ulike høyder og ligger vakkert til i et attraktivt område. Alle tomtene har god utsikt, nærliggende aktiviteter og milevis med tur- og skiløyper. Noen tomter ligger helt nede ved vannet med nydelig utsikt og noen av tomtene ligger på et høydedrag med nydelig utsikt vestover.

Utbyggingen av de 13 tomtene har startet og infrastruktur blir lagt fram til tomtegrensen. Haukeli hytter og hus er en lokal hyttebygger og setter opp hytter på tomtene etter kundens ønske. Haukeli hytter og hus er totalleverandør og tilbyr også komplette hytteløsninger på tomtene. Vi tar gjerne et uforpliktende møte og erfaring for å se hvilken muligheter dere kan velge i, samt gi prisantydning og være tilgjengelige for spørsmål og informasjon.

Hytte på tomtene

På tomtene kan dere velge hvilken modell Haukeli hytter og hus skal bygge for dere. Vi har mange modeller å velge i eller du kan starte på tegnebrettet å lage din egen modell. Vi kommer også om kort tid til å lansere fire ferdige prospekt på tomtene nede ved vannet. Dette blir hytter med gjennomgående høy kvalitet og med god plass og fantastisk beliggenhet. Kontakt oss hvis det er interesse for å høre mer om de prosjektene som skal bli solgt på prospekt.

Haukeli hytter og hus har byggeklausul på tomtene. Dette innebærer at HHH bygger hytte på tomta. Du kan velge nøkkelferdig løsning, eller med minimum tett bygg utvendig. Ta dere tid til å se litt på nettsiden vår for å gjøre dere kjent med firmaet vårt, hva som kan tilbys og hvordan vi arbeider. Mulighetene er mange. Ta deg tid til å se videosnutten nedenfor, her forteller Darrud og Apeland hvordan vi jobber for å få til et helhetlig prosjekt!

Rekreasjon, fritid og aktiviteter

Sommer og høst har du umiddelbar tilgang til flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, samt jakt og fiske. I tillegg er området rikt på bær. Arbuvatn ligger som nærmeste nabo til hyttefeltet. Det er til sammen ca. 65 fiskevann i området, så enhver ivrig sportsfisker kan boltre seg her. Alle på samme fiskekort. Det finnes utallige turmuligheter med mange naturopplevelser. Turstiene er mange om du velger å gå fra hytteveggen, eller kjøre et lite stykke til f.eks. Prestegard eller Haukeliseter. Fra Prestegard og innover mot Havradalen er det godt egnet for terrengsykkel. Kano og kajakkutleie finner du også i området, om du ikke har egen.

Vinter og vår på Haukelifjell er et vakkert vintereventyr. Det er skikkelig vinter med masse snø. Snøforholdene er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Det betyr en lang skisesong, som kan benyttes til langrenn, slalom, aking og leik. Vågslid/Haukelifjell kan friste med 65 km oppkjørte langrennsløyper, i høyfjellslandskap og i skogsterreng. Lysløype-trasèen som går fra Skisenteret til Botn er 7.5 km og er i drift hele vinteren. For å teste formen eller bare kose seg med løyper i verdensklasse, bør du sette av 14. april til Haukelirennet. Turrenn på 32 km som går i friteknikk. Det finnes også flere kvistede løyper om du ønsker enda mer fjellopplevelse. Vil du prøve frikjøring finnes det flotte toppturer. Haukelifjell Skisenteret har normalt åpent fra midten av november og fram til første helgen i mai. Skianlegget kan tilby 16 nedfarter og 6 skitrekk. I tillegg et barneområde med barnebånd og en terrengpark. Med andre ord, en av de mest snørike skidestinasjonene i Norge.

For å se mer på Finn.no

Kontakt Meglerhuset Rele ved Øyvind Hasseløy, tlf 920 63 507