Hyttetomter i Vågslid, Haukelifjell

Fjelltomter i Vågslid

Ikke gå glipp av denne muligheten og la en bit av Haukelifjell bli din! 

Det er 4 tomter igjen! Dette er tilbaketrukne, flotte tomter som ligger på Arbuneset i Vågslid, 810 moh. For deg som er kjent i områdene her oppe så ligger hyttetomtene innerst på Arbuneset. Området rundt og Vågslid er en perle sommer som vinter og er kjent for å være en av de mest snøsikre destinasjonene å bygge hytte. Alt ligger tilrette for varierte friluftsaktiviteter i nydelig høyfjell terreng. Nedenfor finner dere informasjon om tomtene, priser, regulering og info om området rundt tomtene. Ta kontakt for informasjon eller en uforpliktende visning.

Tilbaketrukne hyttetomter i et trivelig etablert og koselig hyttefelt. God avstand mellom hyttene, fin utsikt og umiddelbar nærhet til stier og skiløyper. Fin utsikt, snøsikkert og fiskevann rett ved.

Vågslid på Haukelifjell har vært en populær destinasjon i en årrekke og er en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge. Ring oss for mer informasjon dersom dere er på søk etter tomt og hytte på fjellet. Vi gir dere en uforpliktende visning dersom dere vil se nærmere på området og tomtene.

Eiendommen ligger på Arbuneset i Vågslid, Vinje kommune ca. 810 moh. Vågslid, Haukelifjell – ved inngangen til Hardangervidda.

Tomtene er plassert i ulike høyder og ligger vakkert til i et attraktivt område. Alle tomtene har god utsikt, nærliggende aktiviteter og milevis med tur- og skiløyper. Noen tomter ligger helt nede ved vannet med nydelig utsikt og noen av tomtene ligger på et høydedrag med nydelig utsikt vestover.

Utbyggingen av de 13 tomtene har startet og infrastruktur blir lagt fram til tomtegrensen. Haukeli hytter og hus er en lokal hyttebygger og setter opp hytter på tomtene etter kundens ønske. Haukeli hytter og hus er totalleverandør og tilbyr også komplette hytteløsninger på tomtene. Vi tar gjerne et uforpliktende møte og befaring for å se hvilken muligheter dere kan velge i, samt gi prisantydning og være tilgjengelige for spørsmål og informasjon. 

Se her for informasjon om tomtene : Info om fjelltomter 

Bildegalleri
Kanskje du også vil lese dette?Ring oss

Vi er tilgjengelige på telefon
mandag – fredag kl 08.00-16.30

Telefon 350 70 166Kontakt oss

Send oss gjerne en e- post med
og vi svarer deg!

post@haukelihytter.no

Besøk oss

Vårt kontor og produksjon er
i Haukeli, Telemark

Industrivegen 1
3895 Edland

Produkt

Nyttige sider

Om oss

Følg oss

Kontakt oss på


350 70 116

Datasikkerhet og personvern.


Facebook-f


Instagram


Envelope


Phone-volume

©Haukeli hytter og hus AS