fbpx

Anneks

Mer plass på hytta?

Anneks

Det er mange som velger anneks på hytta dersom det er behov for større plass. Dette kan være en koselig plass til gjester eller praktisk plass til oppbevaring.

garasje

Det er flere og flere som bestiller seg garasje på hytta også. Mange gjør da plass i garasjen til smørebod og oppbevaring slik at arealet blir utnyttet maksimalt.

Gapahuk og utemøbler

Gapahuk for å forlenge utesesongen og som et hyggelig treffpunkt i nabolaget. Vi har også bord og benker som passer godt inntil.

skibod, bod, badstue

Det finnes mange gode løsninger for å utnytte kvadratene i et anneks på best mulig måte. En kombinasjon til ulike formål lar seg ofte gjøre!

Modell Veslenup anneks

Vi kan bygge hvilket anneks, bod, småbygg du ønsker. Størrelse og utforming kan skreddersys. Vi har likevel utviklet et anneks med  ekstra spenstig design for å vise at det finnes mange muligheter på få kvadrat! Denne modellen er kun 30 m2, men her for du plass til mye! Designet er fleksibelt i hvilke rom du har behov for. Det er også mulig å speilvende det. Vi tilbyr dette annekset som komplett ferdig bygg, som byggesett eller som råbygg. Ta kontakt med oss og fortell oss hva du er på utkikk etter og vi kan hjelpe deg!

q1-2.png

FAKTA

ROM

VALG

ANNEKS, SKIBOD, BADSTUE, BOD

Det er mange som ønsker seg anneks på hytta. Dette kan være en koselig plass til gjestene eller praktisk plass til oppbevaring. Et anneks kan komme i mange varianter og former og med god planlegging så er det mulig å få god arealutnyttelse. Noen ønsker en smørebod til ski, mens andre ønsker romslig plass til bil eller ved. De fleste reguleringsplaner tillater anneks og garasjer. 

GAPAHUK OG UTEMØBLER

I tillegg til å lage hytter, hus og anneks så lager vi også gapahuker, pergola, benker og frittstående ladestasjon til elbiler. For eksempel er gapahuk og pergola blitt en populær investering mange gjør om dagen. Mange vil forlenge utesesongen og da er dette glimrende alternativ.

Vi har utviklet en frittstående stolpe til ladeutstyret til elbilen. Vi kaller den el- stolpen. Dersom hytteparkeringen din ikke er helt nærme hytta så kan denne frittstående stolpen, som er klargjort til montering av ladeutstyr, være et godt alternativ for å få ladet bilen.

ANNEKS OG ANDRE SMÅBYGG

Ring oss

Vi er tilgjengelige på telefon
mandag - fredag kl 08.00-16.30

Kontakt oss

Send oss gjerne en e- post med
og vi svarer deg!

Besøk oss

Vårt kontor og produksjon er
i Haukeli, Telemark

Industrivegen 1 3895 Edland